UA-64172084-2

Popüler Yayınlar

Nikah Şekeri, Güncel Tasarımlar

Nikah Şekeri
En güzel, en neşeli, en renkli  günlerinizin başlangıcını simgeleyen ve nikah gününüzde davetlilerinize armağan ettiğiniz, simgesel bir objedir nikah şekeri. O mutlu gününüz hatırlansın diye dağıtılır. Üzerindeki isim etiketi veya çeşitli baskı teknikleri ile isimleriniz kurdeleye yada obje üzerine basılarak ölümsüzlük kazanır ve saklanır.
     Ülkemizde nikah töreni yapacak eşlerin arasında yapılan bir araştırmaya göre, kadınların %74.2 si nikah şekerinin nikahların hemen hepsinde dağıtılması gerektiğini düşünmekte, % 35.4 ü ise tasarımların kendi  tarzlarını yansıtması gerektiğini, %21.2 si ise sadece gelenek olduğu için nikah şekeri dağıtılması gerektiğini düşünmektedir. Erkek katılımcıların ise verdikleri cevaplar çok daha ilginç. Katılan erkek katılımcıların %37.4 ü, nikah şekerinin bir teferruat olduğunu, %67.2 si , nikah şekerinin bir gelenek oldunu ve dağıtılması gerektiğini, %7.8 i ise kendi tarzlarını yansıtması gerektiğini düşünmektedir.
Nikah Şekerinin Yıllar İçinde Geçirdiği Değişim 
   Çeşitli yenilenmiş tarzlar, günün moda renkleri, popüler tasarımlar, nikah şekerinde günümüzün belirleyici etkenleri olmakla beraber özel, kişisel anlamlarda ve formlar ile davetlilere mesaj niteliği de taşıyabilmektedir.
  Resimde gördüğünüz şişe davetiye, henüz evlenen dalış öğretmeni olan iki müşterimize tasarladığımız çok özel bir davetiyedir.Şişe içinde ve kutu dışında kullanılan deniz kabukluları ve deniz yıldızı organik olmakla birlikte, kıvrılmış mesaj niteliğindeki şişe içindeki nikah davetiyesi, yapay kokulu gül yaprakları ile sunulur. Bu tarihe kadar kırka yakın müşterimizin de tercih ettiği bir davetiye tasarımıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder


üste çık