UA-64172084-2

Popüler Yayınlar

Nikah Şekerinde Mıknatıslı Ürünler

        Son dönemlerde evlerimizin şık salon renklerine uymayan masa üzerinde kullanılan süslemeler cazibesini yitirdiği ve çok fazla toz topladığı  için yerlerini mıknatıslı (Magnet) nikah şekerlerine bırakmış bulunmakta. Evlerimizin en temiz bölümü olan mutfaktaki  metal yüzeyleri süsleyip mutfak bölümüne renk katmaktadır.
  Artık günümüzde çeşitli renk kombinasyonları, farklı objeler, kullanılabilir objeler, doğal deniz yıldızları, şişe süsleme kombinasyonları, yerli polyester ürünler, ayetli ürünler, lavantalı ürünler, şekerli süslemeler, saplı minik ayna süslemeli nikah şekeri modelleri, kova nikah şekeri modelleri bu yıl en çok tercih edilen ürünlerdir. Bu yılın nikah şekerinde en çok tercih edilen renkler, patlıcan mor, macenta kırmızı, turkuaz mavi, bej ve taba renkleridir.Nikah şekerinde etiket, en az nikah şekeri tasarımı kadar önem taşıyor.
            Fototgraflarda gördüğünüz içerik ve etiket tasarımları Arı Nikah Şekeri Ve Süs e aittir. Renklerin ve etiket tasarımının uyumu en az nikah şekerinin objesi kadar önem arz eder. Sıra dışı bu tasarımları görmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayınız..
Arı Süs Nikah Şekeri Modelleri.


 Fil magnet nikah şekeri

0 yorum:

Yorum Gönder


üste çık