UA-64172084-2

Popüler Yayınlar

BEBEK ŞEKERİ ÇEŞİTLERİ

BEBEK ŞEKERİNİZ NASIL SÜSLENMELİ ?


  Wep sayfalarını didik didik ettiğiniz, hoşunuza giden bir bebek şekeri modeli bulamadınız ve muhtemelen sırf bu yüzden bu yazıyı okuma zahmetine katlanıyorsunuz. :) Vaktinizi boşa harcamıyorsunuz. Bunun garantisi bizden. 

Önemli Olan Ayırdığınız Bütçe mi, Tarz Olması mı ?

   Satın aldığınız bebek şekeri süsü, sizin az da olsa tarzınızı yansıtır. Elbette ayırdığınız bütçe de çok önemli. Tarzınızın yanı sıra kimi aileler için bütçe ilk sırada. Bebeğinizin daha bir çok gereksinimi olacağı ve aile bütçesini dikkatli kullanma konusunda hanımlar her zaman daha dikkatli olduğu için başta ayırabileceğiniz bütçeyi ve ihtiyacınız olan adeti belirlemeniz öncelik sırasındadır.Sizleri her keseye göre bebek şekeri bulabileceğiniz bir wep sitesine yönlendireceğiz. (!) 
 
notluk yada mıknatıslı bebek şekeri numuneleri
Şimdi Size Ürünlerin İçeriğini Ve Ne İşe Yaradığını Anlatalım
   Bebek şekeri süsleri kullanım alanı üçe yada dörde ayrılır.

  1. Mıknatıslı bebek şekerleri,
  2. Masa üstü gereci olarak kullanılan bebek şekeri süsleri,
  3. Hiç bir işe yaramayan, sadece konsol ve vitrinlerde, kirlenene kadar yer tutup sonra çöpe atılan, süsleme amaçlı bebek şekeri süsleri.
  4. Çubuklu süsler; genelde elde tutulur ve sonra kalemlik, saksı gibi yerlerde kirlenene kadar muhafaza edilir.
mıknatıslı bebek şekeri
Mıknatıslı Bebek Şekeri Süsleri: Genel bebek bibloları itibari ile küçük boyutlu, mıknatıs kaldırabilen tüm biblolar mıknatıslı ürün olarak tabir edilen kategoride değerlendirilir. En çok rağbet gören ürünler mıknatıslı ürünlerdir. En çok çok talep edilmesinin nedeni ise, ülkemizde ev içerisine en çok metal olan kısım mutfaktır. Genelde ''buzdolabı süsü'' olarak anılan mıknatıslı bebek şekeri süslemelerinin işlevi, sadece buzdolabı yüzeyi ile sınırlı olmamalı. Kombi, bulaşık makinesi, davlumbaz, gibi ev gereçlerinde de kullanılabilir ürünlerdir. Mıknatıslı bebek şekeri süslemelerinin daha çok talep görmesinin ikinci bir nedeni ise diğer odalara nazar ile mutfakta daha az toz alması ve bu neden ile daha uzun ömürlü olmasıdır. En uygun fiyatlı ürünler kategorisinde olmaları ise tercih sebebi olmasının diğer bir sebebidir. Mesela; İşlevi olan bir bebek şekeri ürünün 50 adetinin fiyatı 100 TL den başlarken, mıknatıslı bebek şekeri ürünün tanesine 1 TL den yani 50 adetine 50 TL den sahip olabiliyorsunuz. (Bu tarihte geçerli fiyatlar...!) 
Masa Üstü Gereci Olarak Kullanılan Bebek Şekeri Süsleri: Genel olarak düşünüldüğünde, ülkemizde, masa üstü kullanılan süslemelerin, beyaz yakalı tabir edilen kesime hitap ettiği düşünülür . Bu yanlış kanıdan sizi kurtaralım. Her evde mutlaka bir yemek masası vardır. Sadece çalışma masası olarak düşünürsek,  bu meselenin içinden çıkamayız. Not bırakmak istediğiniz her zeminde bu süsleme görevini tam anlamıyla yapar. Ev telefonları yanına, anahtar attığınız kapınızın girişindeki vazonun yanına, bilgisayar masanıza vb... gibi birçok yerde kullanılabilecektir. İşlevi olan bir tek notluk da değil. Anahtarlık bu yıl itibari ile işlevi olan ürünler arasında satışlarda ilk sıralarda. Klasik bebek eşyaları yada figürlerinden imalatı yapılmış; puset içinde bebek, emzik, biberon gibi bir çok model sizleri bekliyor. Şık tasarımı ve pırıl pırıl imalatı ile anahtarların yanında her davetlinin cebinde ve çantasında bebeğinizin adı ile sizleri hatırlatıyor. 
Şimdi diğer süslere  etraflıca inceleyebileceğiniz internet sayfasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Hayırlı Olsun. :)
http://arinikahsekvesus.ticiz.com/
http://arinikahsekvesus.ticiz.com/product_list/group_115984


0 yorum:

Yorum Gönder


üste çık